Gezichtsbehandelingen

Complete gezichtsbehandeling

Uw gezichtsbehandeling is uitgebreid en geschikt voor iedereen omdat de behandeling en de keuze van de natuurlijke producten van Naturgeist zorgvuldig worden aangepast aan uw huidtype en uw persoonlijke wensen.

Indien nodig worden overtollige haartjes bij u geharst en uw wenkbrauwen worden mooi in model geëpileerd.

Mocht het nodig zijn om uw volledige gezicht te harsen, dan is dat mogelijk tegen een extra betaling van 10 euro.

Uw huid krijgt een  dieptereiniging nadat de dode hoornlaag verwijdert is door de peeling. Dit stimuleert de doorbloeding van uw huid en zet deze aan het werk.

De behandeling is zowel effectief als ontspannend, mede door de uitgebreide massage. De huid van gezicht, hals, décolleté en schouders wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd, terwijl u heerlijk ontspant op de verwarmde stoel en onder een warme deken.

Voor de volledige ontspanning wordt er een voedend of kalmerend masker aangebracht.

 De duur van de behandeling is ongeveer 90 minuten.

Gezichtsbehandeling voor de man

Deze is een verfrissende en reinigende behandeling met een ontspannende massage van gezicht, nek en schouders.

Duur: ongeveer 75 minuten

Huidverbeterende bindweefselmassage

De huidverbeterende bindweefselmassage is zeer effectief voor het stimuleren van de wat oudere, of slecht doorbloede huid.

Het is gericht op een diepere bindweefselstimulatie, waardoor er een sterke doorbloeding plaatsvindt, en de collagene en elastine vezels worden gestimuleerd.

Deze behandeling is inclusief een complete gezichtsbehandeling met epileren, ontharen en dieptereiniging.

U kunt dit ook boeken in de vorm van een kuur. Dit zijn zes behandelingen in zes opvolgende weken. Uw huid krijgt een echte boost!

Duur: ongeveer 90 minuten

Reinigende gezichtsbehandeling

De reinigende gezichtsbehandeling is een complete gezichtsbehandeling gericht op de reiniging van de huid  eventueel inclusief epileren en bovenlip harsen.

Deze behandeling bevat geen  uitgebreide gezichtsmassage.

De duur van de behandeling is  60 minuten.

Tarieven

  • Een gezichtsbehandeling incl. harsen en epileren. Zonder massage

    60 minuten

  • Zeer complete gezichtsbehandeling met de allerbeste ingredienten en krachtige werkstoffen, aangepast aan uw huidtype en wensen met NATURGEIST 

    90 minuten

  • De huid wordt goed gereinigd en dan voorbereid en wakker geschud met een intensieve peeling. Dan begint de massage. Deze is vrij intensief en niet altijd even ontspannend! Het onderliggende bindweefsel wordt los gemaakt, de doorbloeding wordt intensief gestimuleerd waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd en collageen wordt aangemaakt. Vervolgens wordt er een voedend  en aktief werkend serum  of masker aangebracht. De algehele huidconditie wordt verbeterd. Na enkele behandelingen worden de lijntjes zachter en gaat de huid meer "leven". Bij het gebruik van de age smart produkten voor de rijpe huid met extra serum kost deze behandeling 85 euro

    90 minuten

Deel behandelingen