Definitief ontharen

Tilburg | Oisterwijk | Den-Bosch

Definitief Ontharen

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80% tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Het is wel noodzakelijk dat het haartje pigment bevat.

Certificaten

Uiteraard beschik ik over de juiste opleidingen en certificaten, om deze behandelingen te geven.

IPL en SHR ontharen en huidverbetering

De nieuwste techniek in de strijd tegen ongewenst haar heet Intense Pulsed Light. IPL Definitief ontharen. U kent ongetwijfeld het traditionele harsen; het is pijnlijk en de haren komen over het algemeen snel terug. Dus tussentijds maar weer scheren, knippen of epileren! Ook elektrisch ontharen heeft nadelen; het is behoorlijk pijnlijk, omdat er door de naald stroom loopt en omdat men per individuele haar werkt, duurt het lang voordat een groter oppervlak haarvrij is gemaakt.

IPL tegen overbeharing

 Op een snelle en effectieve manier worden via de IPL-flitsen de haarwortels verhit en daar kunnen ze niet tegen. De haarwortel sterft af, en er kan op die plek geen haar meer terugkomen. Als we dat combineren met het feit dat de IPL-flits vele haren tegelijk flitst én het gevoel te vergelijken is met een elastiekje wat men tegen de huid schiet, biedt dit u een zeer effectieve methode tegen overbeharing. Zowel het gezicht als het lichaam zijn te behandelen.

IPL ook tegen Acne

Indien u acne heeft die door een huidbacterie wordt veroorzaakt, is deze met IPL goed te behandelen. Deze bacterie leeft namelijk uitsluitend in een zuurstofarme omgeving. Met ons IPL-systeem voegen we zuurstof aan de huid toe, waardoor de bacterie niet kan overleven. Na ongeveer zeven à tien behandelingen en in combinatie met de juiste huidverzorging, zal de acne drastisch verminderen.

Rimpelvervaging en Couperose

Om rimpelverzachting te bereiken, worden korte gepulseerde ipl-flitsen aan de huid afgestaan.Hierdoor worden de collageen- en elastinevezels geactiveerd. Door de nieuwe collageen aanmaak wordt de rimpel langzamerhand van binnenuit opgevuld. Na zo'n acht à tien ipl-behandelingen is een goed resultaat zichtbaar.
Ook de vaak ontsierende couperose kunnen wij succesvol met IPL aanpakken. Door middel van snelle gepulseerde ipl-flitsen worden de bloedvaatjes aangepakt en minder zichtbaar. Na ongeveer tien behandelingen is een mooi resultaat behaald. Aangezien couperose een genetisch bepaalde bloedvatafwijking is, zal het wel nodig zijn de behandeling af- en toe te herhalen. Met zo'n 'onderhoudsbehandeling' die kan variëren tussen eens per half jaar of eens per 3 jaar, zult u dan het resultaat kunnen vasthouden. Omdat couperose zeer persoonlijk is kunnen we hier slechts algemene informatie over geven.

De Behandeling

Door middel van het SHR systeem wordt het gefilterde en volledig veilige licht via de haar in het haarzakje geleid. Haar bevat pigment dat het licht absorbeert en omzet in warmte. Wanneer het haarzakje is vernietigd kan er definitief geen haar meer uit groeien. Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.

Grijze haren eneen negroïde huid kunnen niet geflitst wordenEen grijze haar zit namelijk geen pigment in en de flits wordt geleidt door het pigment in de haar. In een negroïde huid zit zoveel pigment dat de kans op verbranding zeer groot aanwezig is. Het is dan ook niet aan te raden om veelvoudig te zonnebanken of in de zon te liggen. Op het moment dat u wel veel in de zon ligt staat het pigment hoog in de huid en is er meer kans op een huidreactie.

Bikinilijn:5-10 minuten per behandeling

Oksels:5-10 minuten per behandeling

Benen:20-30 minuten per behandeling

Volledige rug:20-30 minuten per behandeling

Bovenlip:2-4 minuten per behandeling

Afhankelijk van huid- en haartype zijn er gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig voor een goed eindresultaat. Tussen de behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken voor het lichaam en tussen de 4 en 8 weken voor het gelaat ivm de haargroeicyclus.

Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar tenminste één onderhoudsbehandeling.

Met deze veilige ontharingsmethode van SHR en IPL kan ongewenste haargroei op nagenoeg ieder lichaamsgebied definitief worden verwijderd.

Ook voor de man biedt dit oplossingen, denk bijvoorbeeld aan de rug of de onderste rand van de baard, daar waar vaak (scheer-) irritaties ontstaan.

 

Informatie aanvragen

Neemt u even contact met mij op als u persoonlijke infomatie wenst.